PIZZERIA-GRILLROOM CAIRO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1372 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria-Grillroom Cairo. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 19:30 Heerlijk gekruid en goed warm.
18 feb 2024 om 9:28 Vlees was lauw/kaud. Ben beter gewend. Bezorger droeg mondkopje. Goed dat ze met hygiëne bezig zijn
8 feb 2024 om 21:36 Ik vroeg om knoflooksaus ipv taco saus, niet geleverd, extra sla, niet geleverd. Ze bieden aan de pizza te snijden, niet gebeurd. Jammer. Pizza is wel lekker. Maar een uur wachten is ook best lang voor doordeweekse dag.
7 feb 2024 om 20:05 Eerste keer besteld bij deze pizzaria. Snelle levering. Dampende pizza. Dus nog goed warm. Was heerlijk. Enige minpuntje was dat ie niet gesneden was terwijl ik dat had aangekruist, maar zeker een aanrader voor de toekomst om te bestellen
5 feb 2024 om 7:54 voor de late uren zeker van goede smaak.. en temperatuur..
28 jan 2024 om 21:25 Niet besteld wat we besteld hadden en niet gesneden
24 jan 2024 om 0:14 Smaakte voortreffelijk.. V H H G!
16 jan 2024 om 21:51 Kwaliteit is altijd goed.
15 jan 2024 om 20:01 Vandaag 2 schotels besteld waarvan 1 verkeerd geleverd. Na een telefoontje werd binnen het kwartier kosteloos een nieuwe, goede, schotel geleverd. Tevreden en lekker gegeten!
10 jan 2024 om 0:47 Heerlijke..
6 jan 2024 om 10:45 Heerlijke pizza’s en lekker snel bezorgd.
4 jan 2024 om 9:57 Redelijk lange wachttijd. Eten was wel warm. Ik had een gyros schotel en een mixed grill schotel voor 1 persoon besteld. Redelijk weinig vlees en iets teveel ui. Het was wel erg lekker. Vriendelijke bezorger.