PIZZERIA-GRILLROOM CAIRO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria-Grillroom Cairo. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 22:49 Moest lang wachten.
14 nov 2022 om 20:39 kwaliteit is achteruit gegaan niet meer zo goed als jaren terug
14 nov 2022 om 20:30 Pas na 2 uur mijn eten ontvangen (op een maandagavond) lasagne was erg zuur. Wel goed warm.
7 nov 2022 om 11:22 Er is bezorgd exact op de gevraagde tijd.
6 nov 2022 om 21:00 De fles cola ontbrak en 1 broodje, frietjes en broodjes koud. 3 hamburgers, 2 lamskoteletjes. Vlees was goed en warm. Salade te weinig voor 3 personen en geen dressing. Niet echt genoeg voor een familie schotel.
30 okt 2022 om 18:05 Er weinig vlees in de broodjes, bakjes saus zijn zo groot als een vingerhoedje (10 ml) meer zal het niet zijn. Maarja als je weinig vlees hebt heb je ook maar weinig saus nodig, toch?
28 okt 2022 om 10:40 schandalig, ik kreeg een verbrande pizza was keihard en verbrand, dat ze zoiets durven te bezorgen!
13 okt 2022 om 20:01 Heerlijk eten helaas iets langer moeten wachten op de levering dan verwacht verder alles super in orde
12 okt 2022 om 11:23 Pasta besteld zonder groente, zat wel groente in. Mayonaise besteld maar ik kreeg Knoflooksaus. Inktvisringen leek net alsof die kant en klaar uit de supermarkt kwam het proefde niet eens naar inktvisringen maar alleen naar vet en het was taai.
8 okt 2022 om 21:34 2x durum besteld in beide durums zat bijna geen vlees in erg zuinig aan gedaan. 2 bakjes saus besteld krijg je hele kleine bakjes erg Jammer
7 okt 2022 om 2:29 Kanker tent, heb besteld en betaald en is nooit aangekomen. Dat is lekker na je avond dienst en wachten voor niks. Goede service, niet dus!
2 okt 2022 om 19:30 Bezorgtijd 90 min, vingerhoedje saus erbij gekregen zo klein dat het gelijk staat aan 2 theelepeltjes.